×

Vad ingår i en professionell flyttstädning

Vad ingår i en professionell flyttstädning?

När det är dags att flytta är det en hel del att tänka på, och en viktig del av processen är flyttstädningen. Men vad ingår egentligen i en professionell flyttstädning, och varför är det viktigt att överväga att anlita experter för uppgiften?

Grundlig rengöring av alla ytor

En professionell flyttstädning innebär en grundlig rengöring av alla ytor i ditt gamla hem. Det inkluderar rengöring av golv, väggar, tak, fönster, skåp, garderober och alla andra ytor som kan ha samlats damm och smuts under din tid där. Genom att anlita experter för flyttstädningen kan du vara säker på att varje yta blir noggrant rengjord och lämnad i perfekt skick för nästa ägare eller hyresgäst.

Rengöring av vitvaror

En annan viktig del av flyttstädningen är rengöring av vitvaror såsom kylskåp, ugnar, mikrovågsugnar och diskmaskiner. Dessa apparater kan ofta samla på sig matrester och fläckar under årens lopp, och en professionell städning kan återställa dem till sitt bästa skick. Genom att se till att vitvarorna är skinande rena kan du öka värdet på ditt gamla hem och ge nästa ägare eller hyresgäst en bra start.

Avkalkning av badrum och kök

Badrum och kök är ofta de områden där det samlas mest smuts och kalkavlagringar, och en professionell flyttstädning inkluderar avkalkning av alla ytor i dessa utrymmen. Detta innefattar rengöring av toaletter, duschar, handfat, köksbänkar och kakel för att se till att de är fria från fläckar och smuts. En noggrann rengöring av badrum och kök är avgörande för att säkerställa att ditt gamla hem lämnas i perfekt skick.

Varför välja Novari Flyttstädning i Stockholm?

När det gäller att anlita experter för din flyttstädning Stockholm är Novari Flyttstädning det självklara valet. Här är några skäl till varför du bör välja oss för din nästa flyttstädning:

  1. Erfarenhet och kompetens: Vi har lång erfarenhet av att utföra professionella flyttstädningar i Stockholm och dess omgivningar. Våra välutbildade städproffs vet exakt vad som krävs för att lämna ditt gamla hem i perfekt skick.

  2. Grundlig och omfattande service: Vi lämnar inget åt slumpen när det gäller flyttstädning. Varje yta och hörn rengörs noggrant och inget lämnas obeträtt för att säkerställa att ditt hem lämnas i absolut toppskick.

  3. Tillförlitlighet och punktlighet: Vi förstår vikten av att hålla deadlines och leverera enligt förväntningarna. Du kan lita på oss för att komma i tid och utföra jobbet effektivt och professionellt.

  4. Kundnöjdhet är vår högsta prioritet: Vi strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar och se till att de är helt nöjda med resultatet av vår flyttstädning. Din tillfredsställelse är vår främsta målsättning.

Så när det är dags för din nästa flyttstädning i Stockholm, se till att välja Novari Flyttstädning för en professionell och pålitlig service. Kontakta oss idag för att boka din städning och låt oss ta hand om resten så att du kan fokusera på att njuta av ditt nya hem utan bekymmer!

BEGÄR EN GRATIS OFFERT IDAG

Ta kontakt med oss idag för att få ett fast pris på er Relining. Vi finns på ett direktnummer alla vardagar och svarar på alla mejl inom några timmar.

Gratis Offert